lauantai 6. heinäkuuta 2013

Mut susta taistelen, periks anna en

kuva301


Juu eli tähän väliin voisin kertoa vähän kuulumisiani :)

Eli toissapäivänä sain vihdoin ja viimein ajella mun pikkuveljen mopoautolla. Tämä siis sen takia, että hän oli itse riparilla ja mauto katsoi minua syvälle silmiin ja huusi että haluaa mennä kanssani nyt heti ajelulle. Joten mitä muutakaan olisin voinut tehdä? Olin ihan tästä ihan innoissani, sillä c'moon se on mauto! Melkein niinku auto, mutta ei sitten lähellekään. Itselläni ei siis ole mautoa, vaan ihan perus skootteri.
Tämä siis sen takia, että minulla ei ole olevinaan tarvetta mautolle. Pikkuveljeni harrastaa siis jääkiekkoa ja hänen on saatava se jumalattoman kokoinen kassi kuljetettua jossain muualla kuin selässä. Ja mautollahan tämä ongelma siis ratkaistiin. Vanhempien ei tarvitse enää kuskata veljeäni hallille, kun hän kykenee siihen itsekin.
Mutta minullahan ei ole siis minkäänlaista tarvetta mautolle.
Enhän harrasta edes jääkiekkoa.
Mutta siis se mautolla ajaminen on muuten yllättävän vaikeaa. Vaikka luulisi, että eihän siinä nyt muuta tarvitse tehdä kun painaa kaasua ja jarrua ja kääntää välillä rattia.
Mutta se oli vaikeeta. Ainakin aluksi. Sitten loppuillasta ajaminen sujuikin jo tosi hyvin!
Oli jotenkin hirmu mukavaa päästä ajelemaan. En malta odottaa, että saan auton! Enää alle kaks vuotta..
Sitä odotellessa saan päristellä ihan ilosena mun omalla rakkaalla kymcolla.
Mitä mieltä ootte muuten mopoautoista? Hienoja? Rumia? Saa kommentoida!

1005616_488053371281289_2013734988_n
XDDD kuvaa mun tilannetta niin tyädellisestiMutta siis se pääasia, mistä ajattelin kertoa, on se, että mun Englannin matkaan on enää KOLME PÄIVÄÄ!!!!
Kolme päivää kielimatkaan on, laskin aivan itse eilen, kun näin päivämäärän kalenteristaaa ♬ (jos ette tiiä tota lauluu nii googlettakaa kolme yötä jouluun on...)
En kestä.
Niin järjettömän vähän aikaa jäljellä.
Kuolen.
Ihan.
Just.
No okei, en kuole. En oikein tiedä pitäisikö panikoida vai ottaa ihan coolisti. En osaa oikein tiedostaa sitä, että olen ihan oikeasti nyt ihan kohta lähdössä sinne matkalle.
Se on aina tuntunut jotenkin niin kaukaiselta. Että "joo, kyllä mie lähen sinne Englantiin sillo joskus heinäkuun alussa". Mutta se tunne kun nyt on jo heinäkuun alku! Ja se matka on ihan kohta!
Tänään meen vielä Prismaan ostoksille, sillä pitää ostaa kaikkea mahdollista tavaraa, mikä matkalla saattaa loppua. Esim. shampoo, hoitoaine, kasvojenpuhistus aineet, saippuat, rasvat ja meikit sun muut.
Että semmosta.
Mutta mitäs te? Onko kukaan koskaan käynyt Lontoossa tai Englannissa? Tai onko kukaan käynyt kielimatkalla EF:n tai STS:n kautta?
Tai oletteko koskaan matkustanut yksin tai kaverin kanssa, ilman vanhempia?
Pistäkää kommenttia tulemaan!

Minä en ole tehnyt siis vielä mitään näistä. Mutta tämän kuun lopussa olen kokenut tuonkin kaiken. Ja paljon paljon muuta.
Minulla on sinällään jo aika suuret odotukset kielimatkaltani, sillä monet tutut ovat kehuneet omia reissujaan ja kaikki sanovat, että se kesä oli unohtumaton tai paras kesä ikinä. Toivottavasti siitä tuleekin.
Panikoin varmaan vielä enemmän sitten Helsingissä.PicMonkey CollageCDC
1. tylsyys ja musiikki on hyvä yhdistelmä
2. oonko mie ainoo, jonka mielestä tap the frog on iha hiton hyvä peli?!?
3. kielimatka lähestyy. pakko panikoida.
4. jäätäääää


PicMonkey Collage1006180_609825452383745_348385576_n
Jopa tätäkin on tapahtunut viime aikoina :D ehkä vähän lievemminSeuratkaa mua muuten instagramissa! :) janitaahh
Tein sen eilen joten siellä ei oo kauheesti vielä mitään, mutta tuun päivittää sinne kuvia sitte siltä englannin matkalta, kun en siellä varmaan pääse koneelle.
6 kommenttia:

 1. haha hei mikä kymco sulla on?=DD tai mikä malli..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. super 8 :DDD
   kunno jättiläinen

   Poista
  2. onks sulla ollu siinä minkäälaisia käynnistysongelmia?=DD

   Poista
  3. siis joo jos se on seisonu siinä pihalla käyttämättömänä josnku muutaman päivän nii sitte sitä pitää käynnistellä vähän pidempään mut kyllä mie oon sen aina kayntiin saanu :)))
   ja sit tietty joskus pakkasella sama ongelma.

   Poista
 2. Sun hiukset on tosi ihanat,oon ihaillu niitä pitkään =)

  VastaaPoista