sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Just know that everyone feels broken sometimes

Bonjour!
Oon ruvennu puhuu kielillä! Eheheheh, not. Vähä ois kiva osata ranskaa. Se kuulostaa ihan sika kivalta, vähäniiku italia ja espanjaki.
MUTTA siis tänään on taas tämmöne perus päivä. Sataa vettä, sää on muutenki yhtä harmaa ku oma mieli. Pitäs lukee fysiikkaamut hei, kuka jaksaa?! Mut ei siinä mitään, tässä koealueessa on ihan mielenkiintosiaki aiheita. Kuten ydinvoima. No okei, ei se oo sittenkään kauheen mielenkiintosta mut on se jännempää ku joku sähköjohdon resistanssi..
Ja tänään en oo muutenkaan saanu yhtään mitään aikaseks. Oon vieläki yökkärissä. Oon vaan syöny kakkuu ja sipsejä ku on pikkusiskon synttärit jeeejeeee!
Sit oon ottanu jopa kaks valokuvaa tänään. Ei vitsi mikä saavutus?
Tein sitten (taas) tämmösiä kollaaseja ja kaikkee muutaki kakkaa mistä kukaan ei tykkää ja mikä on ehdottomasti valokuvausblogin sääntöjen rikkomista, mutta elämä on ^_^

DSC_1092
Voitteko uskoo: ostin pinkit bikinit. PINKIT. Ehkä about vuosi sitten ei ois tullu kuuloonkaan ostaa mitään missä ois pientäkään häivähdystä pinkkiä ja nyt ostan kokonaiset bikinit! Niin se vaan ihminen muuttuu huhhuhuhh. Alunperin nää piti ostaa sen takii, koska mun punasesta hiuspehkosta lähtee vedessä väriä, joka sit tarttuu mun bikineihin, jos ollaan uimassa. Noh, näinhän kävi sit mun valkosille bikineille ja piti sit metästää itelleni punaset bikinit. Tilasin nää sitten H&M:ltä ja nää näytti kyllä tietokoneelta katottuna paljo punertavammilta mut sit nää oliki räikeen pinkit. Mut on nää ihan kivat :3

DSC_1081
Tämä purnukka/tuubi tässä on kuulkaas parasta punasten hiusten elvyttäjää! Tätä käytetään samalla periaatteella ku hoitoainetta (koska tää onkin sävyttävä hoitoaine),mut tän pitää kuitenki vaikuttaa semmoset 5-10 minuuttia ja tätä pitää levittää tarkasti, sillä tää värjää kuitenki sun päänahkan ja hyvällä tuurilla koko otsan, jos et oo varovainen. Mutsiis tän jälkeen hiusten väri on taas ihanan kirkas ja muutenki hiukset (ehkä)tuntuu vähä sileemmiltä ku ennen. Suosittelen kaikille punapäille! Ja on näitä mun mielestä muissakin väreissä, et on neki varmaan sit ihan yhtä hyviä. Että jos et aina jaksa värjätä hiuksias kestovärillä nii kannattaa käyttää tätä! Ostin Prismasta ja makso ehkä 15 euroo :D

PicMonkey Collagehahahahaahahaahah
PicMonkey Collagehahahah



fashion 2asaewqewefawefegergerfaerfeqfwefwqefqwefe
Tein kanstämmösen suht sekavan kuvan siitä, et mitä oon aikonu/haluaisin laittaa päättäreille päälleni. Ton mekon oon ostanu jo Nellystä ehkä kaks kuukautta sitten ja voin sanoo et oli kyllä ihan jättebra ostos! Ja tossa on kans hyvä ku tossa on  noi olkaimet nii ei tarttee sit olla koko ajan nyhtämässä sitä mekkoo ylös. Noi korkkarit on vielä harkinnan alla, koska noissa on 12 cm korot. Tossa kuvassa se ei kyllä näytä kovin paljolta, mutta sitten ku laitat ne kengät jalkaan nii saattaa tuntuu vähä huteralta.. Enkä oo muutenkaan mikään kovinkaan innokas korkkareiden käyttäjä, kun viimeks oli korkkarit jalassa omissa rippijuhlissa. Mutta pitää kattoo et mitä sitten ostan. Sitten oon miettiny kans et mitä koruja haluisin ja oon päättyny siihen tulokseen at haluisin paljon käsikoruja ja sit laittasin vaan jonkun huomaamattoman minikaulakorun kaulaan. Noi meikit on sit vähä tommosia suuntaa antavia, et en mie varmaan oikeesti aijo ostaa mitään Essien lakkaa ku en mie kehtaa tuhlata tommosta rahamäärää yhteen kynslakkaan. Ja ton hajuveden otin tohon lähinnä se takia, että toi pullo on niin supersöpö! Ja on toi kyllä hyvän tuoksunenkin ja ihan kivan hintanen.JA punaset hiuksethan on ihan måste. Aattelin jättää hiukset auki emmosille söpöille kiharoille. Ku jos ne laittas kiinni,niin sitten ois liian juhlava :/ vaikeeta tää elämä.


ScreenShot001
Superhyper laadukas kuva, mutta siis tän idea nyt on se, että tämmönen tyyli ois kiva. Ja eihän tuo tulismaksamaan ku 138,75 euroo!


fashion 21
täydellisyyttä


PicMonkey Collagedqwweqwqwqweqweqw
PicMonkey Collageqwdwaesfwaefwef
PicMonkey CollageqwohdIWEUHWehfwenf
PicMonkey Collageasdfghjk
Okei joo näitä we heart it kuvia tuli nyt ehkä vähä turhan paljo mut onpahan siinä vähän vaihtelua tähän blogiin XD






Joo tästä tuli nyt ehkä sekavin postaus ever. Älkää suuttuko.
Meen tästä nyt olevinaan lukee fysiikkaa ja enkkuu et se on moro!

1 kommentti: