keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Happiness is a state of mind

Jeah kyllähän se kesä sieltä vihdoin tuli! Ulkona on nii lämmin et voi olla shortseissa ja topissa oujee! :) Otin just aurinkoo tossa parvekkeella ja luin samalla bilsaa. Rupes olee jo niin kuuma et oli pakko tulla sisälle ainaki vähäks aikaa. Parasta ♥
Mut siis tänään saatiin tietää, et mikä tulee päättötokariin matikannumeroks ja jouduin itse tottakai pettymään ja sain sitten sen perkeleen ysin. Pelkkä ajatuskin siitä, et mun matikka ei ois enää kymppi alkaa ärsyttämään. Nyt kaikki varmaan ajattelee että siis ei hemmetti minkälainen hikke toi vois niiku todellaki hankkii elämän ku ysi on iha hiton hyvä numero, niin voin sanoo teille, että mun matikka on ollu kymppi vitosluokasta lähtien eli toisinsanoen aina ja ikuisesti ja oon panostanu matikkaan kaikista eniten ja jopa tykkään siitä. Lisäks se, että kun nyt oon kerranki löytäny semmosen aineen, jossa oon ihan oikeesti hyvä, niin sitten tulee tämmönen et "hei saat ysin", niin kyllähän se pikkusen ottaa päähän.
Joskus jonain erittäin outona haaveiluhetkenä ajattelin sekunnin murto-osan ajan saavani ehkä stipendin tänä vuonna, mutta sitten heti tajusin että ei se oo mitenkään mahollista, kun meijän luokalla on niin paljo mua parempiakin oppilaita. Ärsyttää ku ei voi olla ikinä missään paras. Mur. Muutenkin ajatus stipendistä ja siitä rahasta houkuttelis ihan kivasti.
Mut ei voi mitään jos ei vaan osaa. Kyllä se opeki varmaan huomas, et olin tosi pettyny siihen ysiin, mut siihen ei nyt enää voi vaikuttaa. Mulla on enää mahollisuudet saaha uskonnosta ja äikästä kympit, mut nekin on vähän siinä ja siinä. Kasi tulee ainakin terveystiedosta, muut on varmaan ysejä. Taas toi lause saa mut kuulostamaan joltain nolife hikeltä. Mut en oo oikeesti hikke, oon vaa nolife. Hahahahahhaaaaa hauskaa.
Luen yleensä koealueen max kerran läpi tai en ollenkaan. Ja silti jollain kumman konsteilla repäsen kokeista yleensä sen ysin, joskus tulee kasejakin. On mulla kerran tullu hissasta 7½ (vai oliko se 7-) ja ruotsista 7½.
Mut nyt kun rupean ajattelemaan tän koko ysiluokan päättötodistuksen merkitystä mun tulevaisuudessa, niin tajuan, että se on aika hemmetin pieni. Ainut vaan, että se vaikuttaa siihen, et pääsetkö haluamaas lukioon. Ja eiköhän 9,1 keskiarvolla pääse Joensuun Lyseon lukioon. Joten tavallaan murehdin ja stressaan ihan turhaan, mut tää on enemmän niiden omien tavoitteiden asettamista ja tavoittelua. Aina niitä ei vain voi saada.
Harmi.

DSC_0029

DSC_0038

DSC_0101

DSC_0104

DSC_0095

DSC_0050

DSC_0053

DSC_0054

DSC_0083

DSC_0090


DSC_0025

DSC_0002

paita rutussa


DSC_0012

yhteiskuntaopin kirjasta (y)


DSC_0008

päättäriasu ois valmis *tadaa*
mitäs pidätte??

10 kommenttia:

 1. voi tää sun blogi on tosi kiva ! pakko alkaa lukijaks ::D!

  http://tiiahenna.blogspot.fi/
  käy toki kattoo munki blogi ja liity lukijaks jos tykkäät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heheh kiitoksia =)
   ja juuuh pitää käydä tsekkaamassa!

   Poista
 2. rakastuin tohon mekkoon ! ja ihana banneri (:

  http://laughing-myassoff.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Voi kun ihana banneri!♥

  VastaaPoista
 4. mistä toi mekko ja kengät on? (=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mekko on Nellystä ja kengät JKK:sta mut niitä myydään vissiin kans Sokkarilla ja jossain :d

   Poista