sunnuntai 19. toukokuuta 2013

CINNAMON CHALLENGE!!!

Jooh eli perjantaina saatiin semmonen älynväläys että on pakko tehä kanelihaaste. Otettiin sit kanelit messiin ja mentiin Utranharjulle päristelemään. Toi kaneli maistu kyllä ihan karseelle mut ei se ollu nii paha mitä luulin! Ois voinu ottaa ehkä vähä isommat lusikalliset mut jaaaa. Tulipahan kokeiltuu! Ja en kommentoi tota miun pomppimista tossa videolla. Mut joo, Mikko oksens ku veti kanelii henkeen XD
DSC_0143

DSC_0117

DSC_0116

DSC_0138

DSC_0119

DSC_0115

DSC_0141

DSC_0128

DSC_0120

DSC_0132Chillailua Joensuun yössä:DSC_0169

DSC_0172

DSC_0173

DSC_0167

DSC_0178Ja vielä Suomi-Ruotsi peliä katsellessa:DSC_0179

DSC_0188

DSC_0186


Kokonaisuudessaan tää viikonloppu on ollu ihan jättebra! Tänään pitää vielä pakata kaikki kamat luokkaretkee varten. En tiiä, et oonko hehkuttanu siitä meijän tulevasta reissusta vielä täällä miten montaa kertaa mut kerron tässä nyt meijän matkasuunnitelman:
       20.5. lähetään koululta bussilla Helsinkiin siinä aamu viiden maissa. Helsingistä nousemme Tallink Star laivalle ja matka jatkuu Tallinnaan. Siellä majoitutaan hotelliin ja loppupäivä meneekin siellä.
Seuraavana päivänä jatkuu bussimatka Tallinnasta Liettuaan. Pysähytään vissiin vähäks aikaa Latviassa ja tutustutaan Ristimäkeen (mikälie se sitten ikinä onkaan). Siellä Latviassa sitten majoitutaan hotelliin.
Sitten seuraavana päivänä matka jatkuu kohti Varsovaa. Varsovassa kaupunkikierros ja jotain muuta ohjelmaa, kuten päivällinen. Sit sielläkin majoitutaan hotelliin.
Sitten lähetään ajelemaan Krakovaa päin. Siellä tutustutaan meijän ystävyyskouluun ja ne vissiin tulee meijän kanssa jonnekkin kaupunkikierrokselle. Majoitumme hotellissa "Start".
Seuraavana aamuna matkamme jatkuu Oświęcimiin, joka tunnetaan parhaiten siis saksalaisella nimellään Auchwitz. Tutustutaan siellä sitten siihen keskitysleiriin ja sen jälkeen matka jatkuu kohti Berliiniä. Siellä majoitumme illalla hotelliin.
Sitten seuraavana aamuna ois vapaata aikaa shoppailulle. Iltapäivällä kaupunkikierros ja sitten matka jatkuukin Travemûndeen ja siellä majoitutaan Finnlines-laivaan.
Seuraava päivä tulee olee pelkkää tuskaa, koska se on sit päivä merellä, eikä mitään tekemistä. Paitsi ruoka.
Tän laivamatkan jälkeen saavutaan Helsinkiin ja se ois tän matkan viimenen päivä, eli 27.5. Kotimatka Joensuuhun alkaa ja matka on ohi.

Onnittelut jos jaksoit lukea tän loppuun asti! Oon ite ihan innoissani tästä matkasta ja en voi uskoo et se on jo huomenna!! Apuaaaaaaa. Mut nyt on kyllä pakko alottaa pakkaaminen.. En siis tuu kirjottelemaan tänne yli viikkoon, koska en pysty siellä luonnollisesti päivittämään blogiani. Mut otan siellä paljon kuvia, joita laitan sit tänne!
Heissan! ♥

10 kommenttia:

 1. Miten saat otettua noin hyviä kuvia?! :D Kivaa reissuu teille ja miks tuo video ei muute näy? :/
  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiiä:D harjoitus tekee mestarin! ja hyvä kamera auttaa asiaa.
   ja hups, nyt pitäs näkyä!

   Poista
 2. ihana blogi ! :o

  http://emmuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Hyi, oon joskus kokeillu tota samaa kanelin kans enkä tee sitä enää ikinä :D Mistä muuten toi sun kisutoppi on ? se on hieno :)

  http://villakissanpaivaunia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo oli se aika paha :D:DD ja kiitti, se on ihan h&m:ltä ostettu :)

   Poista
 4. upeita kuvia tää blogis täynnä!! :)

  http://livelovelaugh-ronja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. kiva blogi!(-:
  http://neeaerika.blogspot.com

  VastaaPoista