keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

I don't care, I love it

Juu elikkäs tänään taasvaihteeks kuvasin kaikkee jännää mitä miun huoneesta nyt sattuu löytymään ja silleeeensä :)
Ihanaa ku on jo huhtikuu ja lumet alkaa sulaa ja on lämmin ja voi käyttää nahkatakkii ja converseja<3 best outfit ever
Mut nyt on pakko mennä tekee läksyjä ku niitä on tommone kunnon läjä tossa miun vieressä et eipä tässä muuta. Selittelen enemmän noissa kuvateksteissä:)

DSC_0988

DSC_0994
Tervetuloa matalaan majaani


DSC_0991
mun jopa puoliks pedattu sänky yökkärin ja laukun kera


DSC_0992
Tässä ois sitten tää miun työpöytä. Hillitty kaaos, vaikka tänään onkin ihmeellisen siisti. Ja tottakai mun rakas läppäri ja aivan iiihanat kajarit ja taitaa tuolla olla jopa koulukirjojakin :O


DSC_0999
AIVAN ITSE TEKEMIÄ KUVIA! Filmijärkkärillä kuvattu ja sitten filmi ihan omin kätösin kehitetty ja kuvat vedostettu. Suosittelen kaikkia valokuvauksesta vähemman ja enemmän kiinnostuneita kokeilemaan filmikuvausta jos vaan saatte siihen mahollisuuden! :) On kuulkaas aika työlästä mut mukavaa puuhaa ja sit lopputulos on upea♥


DSC_0990
Oma peili on tietty ihan must have


DSC_0925
HIEMAN ehkä täyteen survottu meikkipöytä josta löytyy kaikki tarpeellinen :))


DSC_0928

DSC_0935
Kehyksissä kuva parhaasta kamusta! rakas♥ :*

DSC_0943
Tässä näätte niiiiiin superhyper taivaallisen ihanan tuoksuisen rasvan että ette osaa kuvitellakaan!♥ Aina ku tota haistelee nii tekee mieli syyä toi ku oikeesti toi tuoksuu ihan jollekki karkille! Uuuuhhhh, aivan iihana! Personal avourite number 1!!

DSC_0948

DSC_0973
Piilarit on kans ihan must have. Sain 5. luokalla rillit ja käytin niitä sit 8. luokalle asti kunnes tulin järkiini ja hommasin piilarit:D Voin suositella kaikille silmälasien käyttäjille, että jos on pienintäkään halua silmälaseista eroon pääsystä, nii hommatkaa piilarit!! Ei kaiherra silmissä yhtään ja muutenki tosi kätevät:) Itelläni on nytten noi kuukausilinssit joita vaihetaan aina kuukauden välein.


DSC_0952
Muutama H&M:ltä ostettu kasvonaamio. Millonkohan noitaki oikein muistas käyttää:D

DSC_0977
Escadan hajuvesi! Toi on joku Sexy graffiti mut tuoksuu aivan törkeen hyvälle ja oon varmaan muutamaan otteeseen sitä täällä blogissa mainostanutkin:) PARAS!

DSC_0978
Beyoncén Heat hajuvesi. Ihan ookoon tuoksunen mut ei kauheen raikas tai semmonen nuorekas. (toi on oikeesti äidin...)

DSC_0981
Joku ihan sika vanha joululahjaks saatu hajuvesi, en ees tiiä ton merkkiä mut sen tiiän et halpa se on! Ja ihan siedettävän hajunen vaikka maksaakin vaan alle 20 euroo.

DSC_0962
Klippoteketin kuivashampoo - sanotaan tota kavereitten keskuudessa syysomenaks, koska toi tuoksuu ihan syysomenoille :D Hyvän tuoksunen siis! Ja muutenki iha jees tuote, pelastaa rasvaletti-päivinä.

DSC_0960
Yves Rocherilta tilattu rasva - hyväntuoksunen (tottakai) ja nopeesti imeytyvä:)



SIT MUUTAMA ASU:

DSC_0908
Toi on toi H&M:n viime tilauksesta saatu paita jota käytin tänään ekaa kertaa

DSC_0903
Ihan fiiliksissä menossa kaupungille !

5 kommenttia:

  1. sulle ois haastetta täällä! http://liveinastory.blogspot.fi/2013/04/haaste_3.html
    (:

    VastaaPoista
  2. "ihan siedettävän hajunen vaikka maksaakin vaan alle 20 euroo. "

    XDDD kiitos päivän piristyksestä! Itellä 5e hajuvesi ja on paras mikä tähä mennes ollut. Suosittelen Seppälää jos haluut halpoi ja hyväntuoksusii hajuvesii, ei aina kannata tuijottaa vaa hintaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D:D:DD niiii no toi on halvinta mitä sokkarilta saa. ite haluun yleensä panostaa laatuun mut seppälässä on kyl hyviä ja halpoja hajuvesiä :)

      Poista