keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Täs oon ja tähän jään, sust kiinni pitämään

Ihan aluks; miks pijat on idiootteja? Joskus mietin et onko niillä ees aivoja. Ei pysty tekee muuta ku nauraa näille viimeaikasille superhyperfail nolouksille :DD
esim. "joo ois varmaan tosi kiva mennä sen jätkän luo ja viettää iltaa". Tommonen ihan perus juttu. Mut tietenkin mun kohalla koko illasta tuleekin täys katastrofi ja sitten huomaatkin istuvasi sen pojan huoneen sängyllä yksin kun se jätkä on ite sen tyttöystävän kanssa jossain yläkerrassa. Sit se vielä, että suunnittelen mielessäni aivan liikaa kaikkea ja aivan liian pitkälle. Ja sitten tulee pettymyksiä. Joten mun motto onkin nykyään no expectations, no disappointments.
Tai sitten tämänpäivänen; "joo ois varmaa tosi kiva jos se jätkä vois viiä mut kouluun ja kotiin sen mopolla". Siis eri tyyppi ku toi edellinen. Sitten huomaatkin olevas yksin koulun pihalla kun se jätkä valehteli et sen pitää mennä kauppaan, vaikka todellisuudessa ottikin vain jonkun toisen tytön kyytiinsä. En oo mitenkää vihane mut c'moon ois se nyt voinu ton ihan suoraanki sanoo! Eniten ehkä sit vitutti oottaa puol tuntii siellä pihalla et iskä tulee hakee ja siinä samalla jääty varpaatki..
Et semmosta tälläkertaa:) Tähän sopis mainiosti Justimusfilmsin biisi Ei tänään eikä huomennaPicMonkey Collage
PicMonkey Collage2
PicMonkey Collage3
PicMonkey Collage4
PicMonkey Collage5

2 kommenttia: